"Fördelar hos Thormo är flexibilitet, gediget kunnande, många företagskontakter inom de flesta branscher samt korta beslutsvägar som leder till snabba resultat med god kvalitet.

Det här är Thormo

THORMO AB bildades 1991 av dåvarande ägare THORbjörn & MOnica Svensson därav namnet.

Nu ägs företaget av syskonparet Camilla Bergerfalk och Johan Bergerfalk, som tidigare varit helt eller delvis anställda i företaget. Camilla Bergerfalk är helt ansvarig för den operativa driften.

Thormo AB är ett mobilt företag, som har sitt säte i Norrköping. Våra uppdragsgivare är statliga och kommunala myndigheter samt näringslivet i Östergötland.

Våra lokaler hittar du på Tunnbindargatan 10.

Nyhetspuffbild1

Från A till Ö.

Oavsett hur du som person, ditt företag eller dina anställda vill utvecklas så hjälper vi gärna till. Och vi gör det tillsammans - mot nya mål.

Läs mer >

Nyhetspuffbild2

Omställning i arbetslivet

När en eller flera medarbetare måste hitta nya vägar i arbetslivet finns Thormo till hands för samtal med medarbetare, arbetsgivare, fackförbund och anhöriga.

Läs mer >

Nyhetspuffbild3

Friskare företagsklimat

Vi är en stolt samarbetspartner till Företagsringen i Norrköping vilket medför att vi hjälper ungefär 25 000 anställda i regionen att utvecklas.

Läs mer >

Nyhetspuffbild4

Välkommen till Thormo!

Ett mobilt företag med rötterna i Norrköping. Våra uppdragsgivare är statliga och kommunala myndigheter samt näringslivet i Östergötland.

Läs mer >